Ons verhaal

Onze missie is om de wereld van digitale reproductie te transformeren. Ons team bestaat uit een dynamische mix van talent, elk met hun eigen specialiteit en passie voor innovatie.

Jouw materialen, perfect gedigitaliseerd

Onze reis begon meer dan vijf jaar geleden, gedreven door een drang naar perfectie in het digitaliseren van materialen. Het was geen gemakkelijke weg. We hebben verschillende technologieën verkend om materialen te digitaliseren, maar werden vaak teleurgesteld. De resultaten vielen vaak tegen, vooral op het gebied van detail en continuïteit. In het scanproces werden we geconfronteerd met lange postproductietijden, terwijl fotografie en PBR-scanning regelmatig cruciale details misten. Maar we bleven vastberaden zoeken naar een oplossing die zowel continue, hoogwaardige resultaten zou leveren als zou voldoen aan onze PBR-standaarden.  En die vastberadenheid loonde. We ontdekten de Metis Scanner. Na vijf jaar zoeken beseften we dat we zelf moesten investeren in deze scanner. We zagen het potentieel om een service aan te bieden die we zelf niet konden vinden: scantechnologie van de hoogste kwaliteit, beschikbaar als dienst. Nu hebben we de exclusiviteit om deze revolutionaire scanners als service aan te bieden in de Benelux. 

Hoe wij van jouw product een digitale replica maken

Diepgaand gesprek

Bij 3D Material Scan passen we een persoonlijke aanpak toe die volledig afgestemd is op jouw behoeften.

Materialen aanleveren

Na het bespreken van jouw wensen, hoef je alleen maar de materialen te verzamelen die je wilt laten scannen

Digitale replica maken

Zodra we de materialen in handen hebben, gaan we direct aan de slag met het scanproces.

Oplevering bestanden

Wij leveren hoogwaardige digitale bestanden aan die direct bruikbaar zijn voor je project.

Het verhaal achter 3D Material Scan

Onze missie is om de wereld van digitale reproductie te transformeren. Ons team bestaat uit een dynamische mix van talent, elk met hun eigen specialiteit en passie voor innovatie.

Bram Declercq

Photography Expert

Pieter Lozie

3D Expert

Patrick Gillis

Business Expert

Dominique Matton

Technology Expert

Ontdek onze unieke scantechnologie

Wil je zelf ervaren wat onze technologie voor jouw bedrijf kan betekenen? Boek een demo en ontdek de voordelen van 3D Material Scan. Of wil je meteen jouw materialen laten scannen? Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Blog

Recollettenlei 3
9000 Gent

+32 (0) 478 60 53 01
info@3dmaterialscan.com

FAQ

FAQ